Retourneren

Het is mogelijk om een aan u geleverd product te retourneren. Mocht het zo zijn dat het geleverde product niet voldoet aan uw verwachtingen, dan kunt u het binnen 14 dagen na aflevering aan ons retourneren.  Zoals vermeld in de gebruiksvoorwaarden kunnen speciaal voor de klant bestelde producten niet worden geretourneerd.

Mocht er iets mankeren aan een aan u geleverd product, dan dient u dit binnen 7 dagen na aflevering schriftelijk en met duidelijke omschrijving van de klacht aan ons te melden. We zullen dan in overleg met u zoeken naar een passende oplossing.

Voor het retourneren van bestelde producten hanteren we in beide gevallen een termijn van 14 dagen na aflevering. Wij accepteren alleen retouren van producten die in onbeschadigde staat door ons worden ontvangen. Voor het terugsturen van een product dient u gebruik maken van de deugdelijke verpakking. Vergeet in alle gevallen niet uw factuur bij te sluiten.

U kunt uw retouren sturen naar:

NAi Boekverkopers/Booksellers
o.v.v. retour
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

Na ontvangst van het geretourneerde pakket zorgen wij ervoor dat het door u betaalde factuurbedrag wordt teruggestort op uw rekening. De kosten voor de retourzendingen zijn geheel voor uw rekening en worden niet vergoed.

Retourneren en/of omruilen in onze winkel in het Het Nieuwe Instituut is ook mogelijk.

 

Download het Modelformulier voor herroeping