BTW

Alle door NAi Boekverkopers gehanteerde prijzen en tarieven voor bestellingen binnen de Europese Unie zijn inclusief BTW. Mocht u als bedrijf een BTW-nummer hebben en gevestigd zijn in de Europese Unie (buiten Nederland), dan kan er exclusief BTW gefactureerd worden. In dit geval dient u het BTW-nummer bij de bestelling in te vullen op de aangegeven plaats op het inschrijfformulier van uw account. Bij leveringen buiten de Europese Unie wordt er geen BTW in rekening gebracht.

Kortingen

NAi Boekverkopers verleent in een aantal gevallen kortingen. Dit kan een actiekorting zijn in een tijdschrift of krant of een vermelding met actiecode op een site. Wilt u aanspraak maken op een actiekorting, dan kunt u tijdens het besteltraject de benodigde actiecode invoeren in het veld ‘ discount codes’. De korting wordt dan automatisch berekend.

Bestellen van meerdere exemplaren

Bij het bestellen van meer dan 10 exemplaren van hetzelfde product is er ook korting mogelijk. Deze staffelkorting is als volgt:

- 10-29 exemplaar 5% korting
- 30-99 exemplaren 10% korting
- >100 exemplaren korting in overleg

Het is niet mogelijk om meerdere kortingen te stapelen. Mocht het zo zijn dat u recht heeft op een staffelkorting dan overstijgt deze een mogelijke actiekorting op het individuele product.

Betaalwijzen

Na het plaatsen van uw bestelling kunt u aangeven op welke wijze u wilt betalen.

Voor leveringen binnen Nederland kunt u kiezen uit:

- ophalen in de winkel (tijdens openingsuren: Museumpark 25 te Rotterdam) en betalen aan de kassa,
- betaling middels iDeal, PayPal, Bancontact / Mister Cash, VISA, Eurocard/Mastercard of American Express (tijdelijk niet mogelijk) of
- betaling op factuur. 

 Voor leveringen buiten Nederland kunt u betalen met iDeal, PayPal, Bancontact / Mister Cash, VISA, Eurocard/Mastercard of American Express (tijdelijk niet mogelijk).

Factuur

U ontvangt uw factuur samen met de door u bestelde producten.