Colofon & Copyright

De inhoud van deze site en onze nieuwsbrief

NAiBoekverkopers/Booksellers

Ontwerp en realisatie
Ontwerp: NAi Boekverkopers/Booksellers


Wij stellen er prijs op om uw kritiek op (of lof over) de inhoud en/of de technische aspecten van de site te ontvangen. Gebruik daarvoor het contactformulier.


Het gebruik van tekst en beeld op deze site

Teksten
De teksten op deze website kunt u vrij gebruiken, maar u dient wel een bronvermelding op te nemen (Website NAi Boekverkopers/Booksellers), bij voorkeur met een link terug naar de website. Hyperlinks dienen bezoekers rechtstreeks te leiden naar de context, waarbinnen NAi Boekverkopers/Booksellers de content aanbiedt.

Beeld
Op de website gebruikt NAi Boekverkopers/Booksellers in de meeste gevallen beeld waarvan wij zelf de rechten beheren: afbeeldingen van interieur van de winkel in het NAi, of op locatie en foto’s gemaakt in opdracht van NAi Boekverkopers/Booksellers. In die gevallen kunt u de beelden vrij gebruiken voor website, of publicatie, maar u dient wel een bronvermelding op te nemen zoals vermeld in het bijschrift.

Er zijn echter uitzonderingen, zoals de getoonde covers en het aanvullende beeldmateriaal bij producten. Niet van alle getoonde afbeeldingen berusten de rechten bij NAi Boekverkopers/Booksellers, In dat geval moet aan de producent/uitgever van het desbetreffende artikel toestemming gevraagd worden.