Extra informatie

Lexicon van de tuin- en landschapsarchitectuur | Meto J. Vroom | 9789075271157

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Lexicon van de tuin- en landschapsarchitectuur

Auteur:Meto J. Vroom

Uitgever:blauwdruk

ISBN: 97890-75271-15-7

  • Hardcover
  • Nederlands
  • 448 pagina's
  • 1 aug. 2010
Abstractie, Allee, Allegorie, Poort, Ritme, Reliëf, Symbool, Zichtlijn. Emeritus hoogleraar M.J.Vroom levert in zijn ‘Lexicon voor de landschapsarchitectuur’ een wezenlijke inzicht in de betekenis van meer dan 300 begrippen in het vakgebied. Hij definiëert ze en licht ze toe in woord en beeld, onder verwijzing naar relevante literatuurbronnen. Een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die betrokken is bij de tuin- en landschapsarchitectuur. Een bijdrage aan de opbouw van een theoretisch kader, maar ook een boeiende en soms prikkelende ingang tot een vakgebied dat de laatste decennia sterk aan het aanzien van stad en land heeft bijgedragen.

Deze editie befreft een herziene en uitgebreidere 2e druk

Abstractie, Allee, Allegorie, Poort, Ritme, Reliëf, Symbool, Zichtlijn. Emeritus hoogleraar M.J.Vroom levert in zijn ‘Lexicon voor de landschapsarchitectuur’ een wezenlijke inzicht in de betekenis van meer dan 300 begrippen in het vakgebied.

Hij definiëert ze en licht ze toe in woord en beeld, onder verwijzing naar relevante literatuurbronnen. Een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die betrokken is bij de tuin- en landschapsarchitectuur. Een bijdrage aan de opbouw van een theoretisch kader, maar ook een boeiende en soms prikkelende ingang tot een vakgebied dat de laatste decennia sterk aan het aanzien van stad en land heeft bijgedragen.

Deze editie befreft een herziene en uitgebreidere 2e druk

Recent bekeken