Extra informatie

Dutch Heights 1. Laureaten. Kunst- en cultuurprijzen in Nederland

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Dutch Heights 1

Laureaten. Kunst- en cultuurprijzen in Nederland

Auteur:Joan Eisema, Bert Jalink

Uitgever:Dutch Heights

ISBN: 978-94-90529-01-7

  • Hardcover
  • Nederlands
  • 576 pagina's
  • 1 mrt. 2010

Dutch Heights is een rijk geïllustreerd jaaroverzicht van hoogtepunten uit de wereld van architectuur, beeldende kunst, dans, design, film, fotografie, illustratie, literatuur, mode, muziek en theater in Nederland.

Dutch Heights, het nieuwe jaarboek over kunst- en cultuurprijzen in Nederland, is een rijk geïllustreerd overzicht van hoogtepunten uit de wereld van architectuur, beeldende kunst, dans, design, film, fotografie, illustratie, literatuur, mode, muziek en theater in Nederland.


De Amerikaanse beroepsorganisatie van ontwerpers AIGA heeft Dutch Heights 1 uitgeroepen tot een van de vijftig bestverzorgde boeken ter wereld van 2010. De internationale '50 Best Books/50 Best Covers'-competitie telde dit jaar ruim 700 inzendingen.

Dutch Heights is ontworpen door Irma Boom. Bijzonder aan Dutch Heights is niet alleen de opzet en omvang van het jaarboek, maar ook de wijze waarop het in nauwe samenwerking met de Grafische Cultuurstichting tot stand komt: een collectief van Nederlandse grafische bedrijven, waaronder een tiental drukkers tekent voor de technische productie.

Recent bekeken