Gevolgen COVID-19

COVID19


Beste klant, gast, bezoeker,

NAI Boekverkopers is weer open! Vanaf 1 juni is de fysieke boekwinkel weer geopend, nadat we twee en een halve maand alleen online open waren. We zijn afhankelijk van het beleid van Het Nieuwe Instituut en dus moet u voor een bezoek aan de winkel rekening te houden met aangepaste openingstijden. Tevens moet u een reservering te maken op basis van tijdslots via de website van het Nieuwe Instituut. Onze openingstijden zijn van woensdag t/m zondag, van 11.00 tot 18.00 uur.

In de winkel hanteren wij de regels die zijn opgesteld door het RIVM. Betalingen bij voorkeur voldoen met pin of creditcard.

Op dinsdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 10.00 - 16.00 uur en woensdag t/m zondag van 11.00 - 18.00 uur op telefoonnummer +31 (0)10 - 440 12 03. Uiteraard kunt u ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar info@naibooksellers.nl.

Online zijn we gewoon bereikbaar en u kunt ook bestelling plaatsen buiten de openingstijden van de winkel. Helaas kunnen we momenteel geen bestellingen verwerken op maandag. Deze worden op dinsdag verzonden. De verzendtermijn kan afhankelijk van logistieke beperkingen van onze verzendpartner PostNL wel afwijken van wat u doorgaans van ons gewend bent. Voor een actueel overzicht van maatregelen, leveringstermijnen en eventuele restricties naar bestemmingen buiten Nederland verwijzen we u naar de website van PostNL. Voor het ophalen van bestellingen zoeken we in overleg met u een oplossing.

We hopen u spoedig weer te mogen begroeten in onze winkel!

Met vriendelijke groet,

Joost Degenkamp