Gevolgen COVID-19

COVID19


Beste klant, gast, bezoeker,

Na twee en en halve maand enkel online geopend geweest te te zijn, openen we vanaf 1 juni weer onze deuren. Hierbij zijn we afhankelijk van het beleid Het Nieuwe Instituut en dus dient u voor een bezoek aan de winkel rekening te houden met aangepaste openingstijden. Tevens dient u een reservering te maken op basis van tijdslots via de website van het Nieuwe Instituut. Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag, van 13.00 tot19.00 uur.

In de winkel hanteren wij de regels die zijn opgesteld door het RIVM. Betalingen bij voorkeur voldoen middels pin of creditcard.

Op woensdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 10.00 - 16.00 uur en donderdag t/m zondag van 13.00 – 19.00 uur. Uiteraard kunt u ons ook bereiken per e-mail naar info@naibooksellers.nl.

Online zijn we gewoon bereikbaar en kunt u ook bestelling plaatsen buiten de openingstijden van de winkel, maar helaas kunnen we momenteel geen bestellingen verwerken op maandag en dinsdag. Deze worden dan woensdag verzonden. De verzendtermijn kan afhankelijk van logistieke beperkingen van onze verzendpartner PostNL wel afwijken van wat u doorgaans van ons gewend bent. Voor een actueel overzicht van maatregels, leveringstermijnen en eventuele restricties naar bestemmingen buiten Nederland verwijzen we u naar de website van PostNL. Voor het desgewenst ophalen van bestellingen zullen we in overleg met u een oplossing vinden.

We hopen spoedig weer te mogen begroeten in onze winkel,

Met vriendelijke groet,

Joost Degenkamp