Heeft u hulp nodig ?
Voor meer informatie:
Voor meer informatie over het bestelproces Bekijk FAQ

Actievoorwaarden Launch vernieuwde website www.NAiBooksellers.nl

In de eerste weken na de launch van de vernieuwde website van NAi Boekverkopers/Booksellers organiseren we voor onze online klanten een promotionele actie. Dit houdt in dat:

- gedurende de eerste en tweede actie week (16 t/m 29 januari 2012) op online bestellingen van artikelen, die NIET vallen onder de Wet op de vaste boekenprijs*, 20 procent korting verleend wordt op de originele winkelprijs.

- gedurende de derde actie week (30 januari t/m 5 februari 2012) op online bestellingen van artikelen, die NIET vallen onder de Wet op de vaste boekenprijs*, 15 procent korting verleend wordt op de originele winkelprijs.

- gedurende de vierde en vijfde actie week (6 februari 2012 t/m 19 februari 2012) op online bestellingen van artikelen, die NIET vallen onder de Wet op de vaste boekenprijs*, 10 procent korting verleend wordt op de originele winkelprijs.

- bij online besteding van een bedrag van € 25,00 (exclusief verzendkosten) de klant een entreebewijs ontvangt voor een gratis bezoek aan het Nederlands Architectuurinstituut (NAi). Dit entreebewijs is gelding tot en met 31 maart 2012.

Bovengenoemde acties (korting en entreebewijs NAi) gelden niet in combinatie met mogelijk andere acties of kortingsregelingen.

Bestellingen van artikelen die gedurende de actieperiode besteld worden, maar ten tijde van het plaatsen van de bestelling niet, of slechts gedeeltelijk uitgeleverd kunnen worden, worden op een later tijdstip geleverd met de kortingsafspraak die geldt op het moment van het plaatsen van de bestelling. Mocht dit tijdstip later zijn dan 31 maart 2012, dan vervalt het gratis entreebewijs voor het NAi.

* de wet op de vaste boekenprijs is online te lezen

 

 

 
                                               Brievenbuspost Pakket Groot pakket
Nederland  3  6  10
Europa     6  14  25
Rest van de Wereld     9.50  25  40